טבעות בצל מבצל אמיתי, קראנצ׳יות וממכרות. אפשר להכין אותן בסיר טיגון ללא שמן ואפשר גם בתנור, מה שתבחרו. מה שבטוח זה שהן ממכרות מאוד!

אחת התוספות האהובות עליי, אבל האמת תמיד נמנעתי מהן כי לדעתי רוב מה שמוכרים היום בסופרים הוא רחוק מלהיות טבעות בצל אמיתיות. קרוב יותר להיות טבעות בציפוי פריך עם הרבה חומרים שאין לי במטבח בטעם בצל. אתם יודעים כבר שהחוקים שלי בקריאת רשימות רכיבים הם כמה שיותר רכיבים שאני מכירה ומזהה ושיש לי במטבח שלי. אם אין לי במטבח שלי והרכיב הוא לא ממש בר השגה, כנראה שלא אכניס את המוצר לסל הקניות שלי באופן יומיומי. אז הלכתי על טבעות בצל אפויות כדי שיהיה לי טעים ונעים בבטן. יאללה מתחילים?
מצרכים-
בצל גדול
חצי כוס קמח כוסמין מלא
חצי כפית פפריקה
100 גרם פירורי כוסמין מלא (חצי שקית)
ביצה
2 כפות מים
כפית שטוחה מלח
כפית חרדל דיז׳ון
ספריי שמן
אופן ההכנה-
פורסים את הבצל לפרוסות בעובי סנטימטר ומפרידים בזהירות לטבעות כדי שישארו טבעות שלמות ולא יישברו. גם אם חלק נשברים, לא נורא.
שימו לב הפרוסות צריכות להיות דקות כדי שיספיקו להתבשל ולא יישאר בצל קשה ומעטפת קריספית.
מכינים שלוש צלחות מעט עמוקות, באחת נשים את הקמח והפפריקה, בשנייה נטרוף ביצה נוסיף 2 כפות מים, חרדל ומלח ובשלישית נשים פירורי לחם.

טובלים את טבעות הבצל קודם בקמח משני הצדדים.

אחר כך מעבירים לקערת בלילת הביצה. גם כן מצפים משני הצדדים.

ואז בפירורי הלחם.

מרססים במעט ספריי שמן- המלצה! לא לקנות ספריי שמן אלא להרכיב לבד בבית. לקנות מיכל עם שפריצר ופשוט למלא בו את סוג השמן שאתם רוצים.
לבישול שתי אופציות, אני השתמשתי בסיר טיגון ללא טיגון של נינג׳ה. 180 מעלות למשך 8 דקות בתכנית Air fryer.

חילקתי את המסה לכמה נגלות ובכל פעם הכנסתי 8-10 טבעות בצל.
האופציה השנייה היא אפייה בתנור, 190 מעלות למשך 10 דקות, מומלץ להפוך באמצע.
לאחר שסיימתי את כל כמות הבצל, הכנסתי את כל טבעות הבצל בעדינות בחזרה לסיר לחימום לפני ההגשה.

לכל המתכונים לחץ כאן