עוגיות שוקולד צ׳יפס בריאות, ללא סוכר או קמח לבן, עם שוקולד מריר וחמאת בוטנים טבעית. ממליצה מראש להכין כמות כפולה.

עוגיות שוקולד צ׳יפס בריאות וטעימות במיוחד! כמו שכבר כתבתי לכם, אני ממליצה לכם בחום להכפיל כמויות, כי זה נחטף! הן יוצאות מהתנור רכות ונימוחות ושהן מתקררות הן טיפה מתקשות. לא יודעת אם תספיקו להגיע לשלב ההתקשות כי אנחנו לא הצלחנו כל כך.
עוגיות שוקולד צ׳יפס קלות להכנה, עם קמח כוסמין מלא וגם קמח שקדים, עם חתיכות גסות של שוקולד מריר איכותי. מה צריך יותר? כלום!
אני משתמשת בשוקולד מריר של לינדט, 85% מוצקי קקאו.. אתם יכולים להשתמש בשוקולד מריר אחר שאתם אוהבים אני כמובן ממליצה על אחוזי מוצקי קקאו גבוהים וכמה שפחות תוספות מיותרות.
יאללה מתחילים?
מצרכים-
9 עוגיות גדולות
2 כפות חמאת בוטנים טבעית
4 כפות קמח כוסמין מלא
2 כפות קמח שקדים
2 כפות חמאה מומסת או שמן קוקוס
4 קוביות שוקולד מריר קצוצות
4 כפות מייפל טבעי או סירופ אגבה
אופן ההכנה-
מחממים תנור ל- 180 מעלות.
בקערה מערבבים את כל המרכיבים עד ליצירת בצק אחיד.

מרפדים תבנית תנות בנייר אפייה ויוצרים 9 עיגולים שווים, משטחים מעט. מכניסים לתנור ל-10-12 דקות אפייה,

מצננים ומגישים!
שהעוגיות חמות הן מעט רכות וזה בסדר, אל תאפו יותר מהזמן המצוין.

לכל דבר יש תחליף…
אם אתם מחפשים עוגיות ללא גלוטן לחצו כאן
לכל המתכונים לחץ כאן