הכללים להכנת הסביצ׳ה המושלם

סביצ׳ה זו מנה של דג נא, הרבה אנשים מפחדים להכין אותה בבית למרות שהיא פשוטה ביותר! מה שלא יודעים זה שיש רק כמה כללים להכנת הסביצ׳ה המושלם, הם פשוטים, צריך רק לשמור עליהם ויש לכם מנה מנצחת.

סביצ׳ה- קוביות דג נא ש״מתבשלות״ במיץ לימון, החומציות מבשלת את הדג ושמן הזית עוטף את הדג ושומר עליו. לפניכם כמה כללים להכנת הסביצ׳ה המושלם וזה היה אחד מהם.

סביצ׳ה פלמידה עם עגבניות וירוקים על לחם יוגורט

קודם כל לימון ורק לאחר מכן שמן זית. את הדג מומלץ לתבל בנפרד ממש לפני ההגשה או לתבל יחד עם שאר המרכיבים אבל בסדר הנכון, לימון תחילה לאחר מכן שמן זית ורק בסוף מלח.

תהיו עדינים! אל תתנו לסביצ׳ה לשחות בשנית ואל תתנו לו לשהות הרבה זמן ברוטב. כך הוא יכול לשנות את המרקם והטעם.

אפילו עוד יותר חשוב! טריות הדג, סביצ׳ה אפשר להכין אך ורק מדג טרי מקסימום בן יומיים. חשוב מאוד לקנות את הדג ממקום איכותי שאתם סומכים עליו.
סביצ׳ה ניתן להכין כמעט מכל מה שהשוק מציע: אנטיאס (שולה), פלמידה, לוקוס, דניס, פארידה, מוסר, בס ובורי.

החברים הטובים ביותר של הדגים הנאים, עלים ירוקים, אל תהססו להוסיף אותם לכל סביצ׳ה לפי טעמכם האישי. כוסברה, בצל ירוק, פטרוזיליה, נענע ישדרגו את הסביצ׳ה ויתנו לו רעננות.

כמעט אותם כללים תקפים גם לסשימי, שגם זו מנה מרשימה מאוד ומאוד קלה להכנה. הדבר היחיד המאתגר בה זו מיומנות החיתוך. את הסשימי צריך לפרוס דק ואחיד על מנת שייכבש באחידות בכל חלקיו.

סשימי סלמון מקושט בעגבניות שרי, בצל ירוק, זעתר טרי, נענע, פלפל צ׳ילי, שקדים קלויים וגרעיני דלעת.

למתכון המלא לסביצ׳ה אינטיאס לחץ כאן

למתכון המלא לסביצ׳ה פלמידה לחץ כאן

לכל המתכונים לחץ כאן

אהבתם את המתכון? שתפו >>

שיתוף ב facebook
שיתוף ב email
שיתוף ב whatsapp
ירקות וסלטים

סלט כרוב ועוף

סלט כרוב ועוף או סלט בריאות של הג׳ירף, סלט קליל, קר וטעים שלא דורש יותר מידי מאמץ

ירקות וסלטים

ספרינג רול

ספרינג רול, דפי אורז במילוי ירקות פריכים רוטב טוב בצד ויש לכם אחלה של מנה קלילה וכייפית.

מתכונים

מרק עוף אסייתי

מרק עוף אסייתי שממלא את הבית בריח של המזרח, מחמם את הלב ועושה נעים בבטן

מתוקים

עוגת בננה

מה עושים עם בננות בשלות? מלא דברים! עוגת בננה היא אחד מבין מיליון האופציות לתמורה טובה לבננות בשלות.

גלילה לראש העמוד