ציזיקי

ציזיקי הוא מתבל יוגורט שמשדרג כל מאפה, אפשר להכין לצד מקלות שומשום או לאפה כוסמין או סתם כממרח מגניב שמקפיץ כל ארוחה חלבית.

מצרכים-

יוגורט 250 גרם 3%

מלפפון 

שן שום

¼ כפית מלח הימלאיה

קמצוץ צ'ילי גרוס

אופן ההכנה-

בפומפייה דקה מגרדים את המלפפון לקערה וסוחטים היטב, ממש למחוץ עם היד שכל הנוזלים ייצאו, אחרת יהיה לכם מרק.

מוסיפים את היוגורט, שן שום מגורדת צ׳ילי גרוס ומלח ומערבבים היטב.

מגישים לצד מאפה, לחם או כל מה שיכול לנגב את הציזיקי הנפלא הזה.
בתאבון!

לכל המתכונים לחץ כאן

אהבתם את המתכון? שתפו >>

שיתוף ב facebook
שיתוף ב email
שיתוף ב whatsapp
ירקות וסלטים

סלט כרוב ועוף

סלט כרוב ועוף או סלט בריאות של הג׳ירף, סלט קליל, קר וטעים שלא דורש יותר מידי מאמץ

ירקות וסלטים

ספרינג רול

ספרינג רול, דפי אורז במילוי ירקות פריכים רוטב טוב בצד ויש לכם אחלה של מנה קלילה וכייפית.

מתכונים

מרק עוף אסייתי

מרק עוף אסייתי שממלא את הבית בריח של המזרח, מחמם את הלב ועושה נעים בבטן

מתוקים

עוגת בננה

מה עושים עם בננות בשלות? מלא דברים! עוגת בננה היא אחד מבין מיליון האופציות לתמורה טובה לבננות בשלות.

גלילה לראש העמוד