ציזיקי הוא מתבל יוגורט שמשדרג כל מאפה, אפשר להכין לצד מקלות שומשום או לאפה כוסמין או סתם כממרח מגניב שמקפיץ כל ארוחה חלבית.
מצרכים-
יוגורט 250 גרם 3%
מלפפון
שן שום
¼ כפית מלח הימלאיה
קמצוץ צ'ילי גרוס
אופן ההכנה-
בפומפייה דקה מגרדים את המלפפון לקערה וסוחטים היטב, ממש למחוץ עם היד שכל הנוזלים ייצאו, אחרת יהיה לכם מרק.

מוסיפים את היוגורט, שן שום מגורדת צ׳ילי גרוס ומלח ומערבבים היטב.
מגישים לצד מאפה, לחם או כל מה שיכול לנגב את הציזיקי הנפלא הזה.
בתאבון!
לכל המתכונים לחץ כאן