
אם בא לכם להכין קינוח קליל ביותר, שישאיר את כולם פעורי פה שהקינוח לא מושחת ואפילו לא מכיר שוקולד! הגעתם למתכון הנכון- פרלינים.
פרלינים מבוססים על שמן קוקוס, סילאן וקקאו כאלה שאפשר אפילו למלא בחמאת בוטנים. כמעט כמו Rese's.
מצרכים-
חצי כוס שמן קוקוס מומס
חצי כוס סילאן טבעי
2 כפות קקאו
2 כפות חמאת בוטנים/שקדים
כף מים/ חלב
מעט מלח
אופציה- למילוי- חצי כוס חמאת בוטנים
אופן ההכנה-
בקערה שמים את כל המרכיבים, למעט המילוי- חצי כוס חמאת בוטנים אך שימו לב בבלילה יש שתי כפות חמאת בוטנים, אותן כן צריך לשים. מערבבים היטב בעזרת מזלג לבלילה חלקה.
מעבירים לכלי עם משפך ויוצקים לתבנית השקעים. מומלץ לפני להניח את תבנית השקעים על מגש שיכול להיכנס למקפיא, כדי שנוכל להרים את התבנית מבלי ללכלך.

אם רוצים למלא שמים בשקית זילוף או כל שקית מעט קשיחה את חמאת הבוטנים הנוספת, ומזלפים למרכז כל פרלין לחיצה של חמאת בוטנים.

מקשטים כל פרלין בשקד ומקפיאים.
שומרים במקפיא תמיד, אוכלים ישר מהמקפיא.
אפשר לחלץ את הפרלינים ולהעביר לקופסא במקפיא.

לכל המתכונים לחץ כאן