הכי כיף בספגטי בולונז שזה הכל בצלחת אחת. בלי יותר מידי עבודה ובטח שבלי תוספות, לבולונז חייב לתת את הכבוד המגיע לו.
ספגטי בולונז בעיניי אחת הצלחות הכי מרגשות שיכולות להיות, הרי מי לא אוהב פחמימות ועוד שהן צבועות באדום עם חתיכות קטנות של בשר שנמס בפה. רק מלכתוב את זה יש לי חשק שוב להכין.
מצרכים-
חבילת פסטה ברילה- חיטה מלאה
קילו בשר בקר טחון (עדיף טרי)
10-12 שיני שום פרוסות
3 כפות שמן קנולה או חמניות
בקבוק (700 מ״ל) MUTTI -עגבניות מרוסקות בבקבוק זכוכית ללא חומרים משמרים.
כף וחצי פפריקה – אני השתמשתי בחריפה.
כפית מלח
אופן ההכנה-
במחבת רחבה מטגנים בשמן שיני שום פרוסות- משאירים שן שום אחת שלמה לסוף.

מוסיפים את הבשר וצולים על אש גבוה עד שמחליף מעט את צבעו, מוסיפים את הפפריקה ומערבבים היטב.

מוסיפים את העגבניות המרוסקות, כפית מלח ומערבבים היטב ברגע שכל הרוטב מבעבע מנמיכים את האש ומכסים.

מבשלים עוד 25 דקות עם מכסה על אש נמוכה. דקה לפני סיום מוסיפים את שן שום כתושה ששמרנו בצד, מערבבים ומכבים את האש.

מרתיחים פסטה, אני ממליצה על ברילה מחיטת דורום מלאה. מערבבים היטב את הפסטה והרוטב ומגישים חם! אפשר לפזר מעט תערובת פלפל שחור ומלח גס, בזיליקום וצ׳ילי גרוס.

לכל המתכונים לחץ כאן