סביצ׳ה אינטיאס עם אבוקדו וירוקים, עקצוץ של פלפל צ׳ילי ויש לכם את זה. עם צנימים, טורטיות או סתם ככה לנשנש. המנה הקלילה והמושלמת שגונבת תמיד את ההצגה.

סביצ׳ה אינטיאס או כל דג לבן שמצאתם אצל הדגאי שלכם- אנטיאס (שולה), פלמידה, לוקוס, דניס, פארידה, מוסר, בס ובורי.
עם ירק כאהבת נפשכם, אל תתביישו לשנות או להוסיף ירק לפי טעמכם האישי במתכון.
הכלל היחיד בסביצ׳ה הוא התיבול, הסדר של המתבלים והזמן שהסביצ׳ה מקבל לכבישה שלו. אסור לסביצ׳ה לצוף הרבה זמן ברוטב וצריך ממש להקפיד לתבל ולהגיש. יאללה מתחילים?
מצרכים-
200 גרם פילה אינטיאס ללא עור
אבוקדו בשל (ראו הערות אם זו לא העונה)
חצי כוס כוסברה
חצי כוס נענע
חצי בצל סגול
3 גבעולי בצל ירוק פרוסים
פלפל צ׳ילי
6 כפות מיץ מלימון טרי
3 כפות שמן זית
כפית שטוחה מלח
אופן ההכנה-
חותכים את הדג לקוביות קטנות ושוות עד כמה שניתן, מקלפים את האבוקדו והבצל וחותכים גם לקוביות. קוצצים את הירק- אני ממש ממליצה להפריד כמה שניתן מגבעולים, פורסים גם את הבצל הירוק והפלפל צ׳ילי ומעבירים לקערת ערבוב.
אל תשכחו שאתם יכולים להוסיף כל ירק שאת אוהבים- פטרוזיליה, שמיר, עירית וכו׳.
השתדלו להנמע מערבוב יתר כדי שהאבוקדו לא יהפוך לעיסה, שמים תחילה לימון ומערבבים. עוד המלצה חמה, לערבב את הדג עם כף אחת של מיץ לימון טרי בקערה נפרדת ואז לאחד. אם לא הפרדתם, שימו קודם 6 כפות לימון וערבבו, הוסיפו 3 כפות שמן זית ערבבו ולאחר מכן את המלח. וזהו! הסביצ׳ה שלכם מוכן, מגישים מייד.
אני מניחה שכבר הספקתם להכיר אותי, אין אצלי אוכל שהוא ״עד הדרך״ לכל ארוחה מגיע את הכבוד לו היא ראויה. אז הכנתי גם טאקו מבצק פילו ביתי שאת המתכון שלו אתם יכולים למצוא כאן. אתם יכולים להגיש עם צנימים מכל לחם שיש לכם בבית או לאפות טורטיות קנויות, אם אתם עושים את זה, אני ממליצה על אלה.

את האבוקדו ניתן להחליף בקוביות סלק אדום, מנגו, פפאיה, מלפפון וכמובן גם לשלב בינהם.
לכל מתכונים לחץ כאן