המתכון הקל ביותר בעולם, עשיר בחלבון וכמובן כשר לפסח ב-3 מרכיבים בלבד!
מקלות כוסמת אחלה תחליף ללחם כתוספת לארוחת ערב או בוקר קלילה.

את המתכון הזה אתם כבר כנראה מכירים, יש לו הרבה צורות בעמוד שלי. כאן הלכתי על קצת כוסמת, יוגורט חלבון ומלח וממש כאן למעלה התוצאה! מקלות כוסמת בציפוי גרעינים טעימים מאוד! מתכון פשוט וקל להכנה, טעים וכייפי לחג! יאללה מתחילים?
מצרכים-
1.5 כוסות קמח כוסמת ירוקה– אפשר לטחון לבד כוסמת ירוקה יבשה.
1 יוגורט PRO בטעם טבעי 1.5% שומן
כפית מלח
לציפוי- לא חובה
2 כפות שומשום
2 כפות פשתן
כף גרעיני חמנייה
או כל מה שתרצו להוסיף או להוריד.
אופן ההכנה-
בקערה מערבבים את כל המרכיבים, תחילה עם כף ולאחר מכן לשים בידיים עד ליצירת גוש בצק אחיד.
מחממים תנור ל-170 מעלות ובידיים רטובות מתחילים ליצור צורות, אפשר שבלול, אפשר לסגור לבייגלה, מצפים בגרעינים ושמים בתבנית מרופדת נייר אפייה.
יצאו לי 15 מקלונים קטנים מהכמות שבמתכון.
מכניסים לתנור ל-15 דקות ולאחר מכן מעלית ל-190 מעלות לעוד 5 דקות.
בתאבון!
לכל המתכונים לחץ כאן