התוספת הקלה, הטעימה והמהירה ביותר לארוחה שלכם.. עשויה רק מכרוב! אני קוראת לו כרוב גנוב והוא לגמרי ה-כוכב שמפתיע את כולם בארוחה, כרוב אפוי ואל תוותרו על השום בצד, זה מעדן.

לא תאמינו כמה שזה טעים!! לא אשקר, קצת מסריח אבל אחרי שתכניסו את הביס הראשון לפה יהיה לכם מאוד קשה להאמין שמדובר בכרוב! אתם יודעים שאין דבר כזה אורז מרזה או אוכל חינם, אבל הכרוב לגמרי משחק פה תפקיד של תוספת חמימה וכאילו פחמימתית והוא ממש לא קרוב לזה. כרוב אפוי שיגרום לכם להתאהב בכרוב מחדש.
אז כרוב גנוב, מתחילים?
מצרכים-
חצי כרוב לבן בגודל בינוני
3-4 כפות שמן זית
מלח גס לפי הטעם
אופציה- שיני שום לפזר בין לבין.
אני משתמשת בשום פנינה או כמו שאני קוראת לו- שום ראש אחד.
אופן ההכנה-
פורסים כרוב לפרוסות- כמו סטייקים, בלי להפריד אותם ומעריבים בזהירות לבתנית עם נייר אפייה.
אפשר גם לפרוס לרבעים

מזלפים מעל שמן זית ומלח גס ואופים בתנור שחומם מראש ל- 180° כרבע שעה עד שהוא מעט נשרף בקצוות.
המלצה חמה- לזלף מעל טחינה ועגבניות מגורדות או גבינה בולגרית מגורדת.
לכל המתכונים לחץ כאן