כרובית אפויה עם ציפוי קארנצ׳י התוספת המושלמת לארוחה שלכם, קלילה ומהירה.
החסרון היחיד זה הריח שהכרובית המורתחת עושה בבית, פשוט ריח של פליצות.

כרובית אפויה, התוספת המושלמת לארוחה שלכם. מתאימה לארוחת ערב קלילה עם סלט וביצים בכל צורה שתבחרו או אפילו לארוחה חגיגית כתוספת מרשימה. עם טחינה או עם עגבניות מגורדות (כמו של ג׳חנון) או גם וגם. יאללה מתחילים?
מצרכים-
כרובית בינונית שלמה
חצי כפית תבלין גריל / פילדלפיה
2 כפות שמן זית
מלח גס
פלפל שחור
2 כפות פרורי לחם כוסמין מלא
אופן ההכנה-
בסיר רחב נכניס את הכרובית הפוכה, שורש כלפי מעלה ונמלא מים עד לכיסוי הכרובית. על להבה גבוה נרתיח 10-12 דקות מרגע הבעבוע. נחמם תנור על 220 מעלות בתכנית טורבו.

לאחר התרככות נעביר לתבנית תנור מכוסה נייר אפייה, אני נעזרת בשני מזלגות ומעבירה את הכרובית לתבנית. נמרח אותה בשמן זית בעזרת מברשת.

נפזר מלח, פלפל ותבלין גריל, אפשר גם להחליף באבקת שום או צ׳ילי גרוס,
נפזר גם את פירורי הלחם- אפשר להחליף בשיבולת שועל טחונה או קמח שקדים.
ואם אתם עושים את זה מומלץ לערבב עם התבלינים ואז לפזר על הכרובית. לאפות עד השחמה כ- 20 דקות על 220 מעלות.
אחלה תוספת לארוחה שלכם, קלילה, מהירה ומשביעה. לדעתי מעטים האנשים שלא אוהבים כרובית. שיהיה בתאבון!
לכל המתכונים לחץ כאן