טטאקי טונה אדומה

טטאקי היא שיטת הכנה יפנית לנתח דג, בעיקר טונה צרוב בצדדים ובמרכז נא וטרי. טטאקי טונה אדומה היא תענוג של מנה ראשונה, טעימה מאוד, בריאה וקלילה להכנה.

מצרכים-

300 גרם טונה אדומה טרייה

פלפל שחור גרוס עבה לציפוי

כף שמן זית

אופן ההכנה-

חשוב שהטונה תהיה ריבוע מדוייק ולא מלבן על מנת שהצריבה תהיה אחידה.

בצלחת שמים כמות מכובדת של פלפל שחור ומצפים את הדג מכל צדדיו.

מחממים מחבת טפלון עם מעט שמן זית וכשהיא חמה מניחים את הדג וצורבים בדיוק דקה וחצי (עם סטופר!) מכל כיוון, סך הכול 4 צדדים.

מעבירים לקרש חיתוך ובעזרת סכין חלקה וחדה פורסים לפרוסות דקות. מגישים לצד רוטב סויה אמתי. אפשר להשתמש גם בשומשום שחור ולבן כציפוי.

אם קניתם נתח שלם וחתכתם בעצמכם מהשאריות מכינים סביצ׳ה.

לכל המתכונים לחץ כאן

אהבתם את המתכון? שתפו >>

שיתוף ב facebook
שיתוף ב email
שיתוף ב whatsapp
ירקות וסלטים

סלט כרוב ועוף

סלט כרוב ועוף או סלט בריאות של הג׳ירף, סלט קליל, קר וטעים שלא דורש יותר מידי מאמץ

ירקות וסלטים

ספרינג רול

ספרינג רול, דפי אורז במילוי ירקות פריכים רוטב טוב בצד ויש לכם אחלה של מנה קלילה וכייפית.

מתכונים

מרק עוף אסייתי

מרק עוף אסייתי שממלא את הבית בריח של המזרח, מחמם את הלב ועושה נעים בבטן

מתוקים

עוגת בננה

מה עושים עם בננות בשלות? מלא דברים! עוגת בננה היא אחד מבין מיליון האופציות לתמורה טובה לבננות בשלות.

גלילה לראש העמוד