כולם מפחדים מכוסמת, היא פופלארית מאוד במטבח הרוסי ותמיד מלווה בעוד המון חמאה, לא הפעם. קבלו מתכון קל לטורטיות כוסמת טעימות שאפשר אפילו להקפיא!

טורטיות כוסמת, קלות, מהירות וטעימות במיוחד. ללא גלוטן, ללא שמרים או משפרי אפייה, כל שעליכם לעשות הוא רק להשרות את הכוסמת לפני הטחינה. בין שעתיים ועד לילה שלם, תמיד שאני מכינה לחם כוסמת אני מפרישה קצת כוסמת לאיזה טורטיה או שתיים, שיהיה.. יאללה מתחילים?
מצרכים-
כל מה שצריך זה רק בלנדר, מחבת ומצק.
כ-12 טורטיות
300 גרם כוסמת ירוקה מושרת לפחות שעתיים
3 כוסות מים
כפית מלח
אופן ההכנה-
משרים כוסמת בין שעתיים ללילה (כמה שיותר יותר טוב אבל לא חייב), לאחר ההשריה יש לשטוף את הכוסמת היטב ולסנן.

בבלנדר שמים את כל המרכיבים, טוחנים בפולסים שלא ישארו גושים.

מחממים מחבת טפלון על חום בינוני ויוצקים בעזרת מצקת את הבלילה בתנועות סיבוביות.


כשהקצוות של הטורטייה מתנתקות מהמחבת אפשר להפוך לדקה נוספת.
ויש לכם טורטיות בריאות, טעימות וללא גלוטן .

מה אפשר לשים בפנים? חזה עוף, מינוט סטייק, קציצות עדשים, קציצות ירק.. ועוד מלא דברים טעימים, קבלו כמה.

למתכון המלא למינוט סטייק לחץ כאן
לכל המתכונים לחץ כאן