סביצ׳ה זו מנה של דג נא, הרבה אנשים מפחדים להכין אותה בבית למרות שהיא פשוטה ביותר! מה שלא יודעים זה שיש רק כמה כללים להכנת הסביצ׳ה המושלם, הם פשוטים, צריך רק לשמור עליהם ויש לכם מנה מנצחת.
סביצ׳ה- קוביות דג נא ש״מתבשלות״ במיץ לימון, החומציות מבשלת את הדג ושמן הזית עוטף את הדג ושומר עליו. לפניכם כמה כללים להכנת הסביצ׳ה המושלם וזה היה אחד מהם.

קודם כל לימון ורק לאחר מכן שמן זית. את הדג מומלץ לתבל בנפרד ממש לפני ההגשה או לתבל יחד עם שאר המרכיבים אבל בסדר הנכון, לימון תחילה לאחר מכן שמן זית ורק בסוף מלח.
תהיו עדינים! אל תתנו לסביצ׳ה לשחות בשנית ואל תתנו לו לשהות הרבה זמן ברוטב. כך הוא יכול לשנות את המרקם והטעם.
אפילו עוד יותר חשוב! טריות הדג, סביצ׳ה אפשר להכין אך ורק מדג טרי מקסימום בן יומיים. חשוב מאוד לקנות את הדג ממקום איכותי שאתם סומכים עליו.
סביצ׳ה ניתן להכין כמעט מכל מה שהשוק מציע: אנטיאס (שולה), פלמידה, לוקוס, דניס, פארידה, מוסר, בס ובורי.
החברים הטובים ביותר של הדגים הנאים, עלים ירוקים, אל תהססו להוסיף אותם לכל סביצ׳ה לפי טעמכם האישי. כוסברה, בצל ירוק, פטרוזיליה, נענע ישדרגו את הסביצ׳ה ויתנו לו רעננות.
כמעט אותם כללים תקפים גם לסשימי, שגם זו מנה מרשימה מאוד ומאוד קלה להכנה. הדבר היחיד המאתגר בה זו מיומנות החיתוך. את הסשימי צריך לפרוס דק ואחיד על מנת שייכבש באחידות בכל חלקיו.


למתכון המלא לסביצ׳ה אינטיאס לחץ כאן

למתכון המלא לסביצ׳ה פלמידה לחץ כאן
לכל המתכונים לחץ כאן