גלידת חלבון שוקולד שחורה עם בצק עוגיות פריך וטעים. כ-190 גרם חלבון לכל הגלידה, טירוף! אתם יכולים להכין אותה גם אם אין לכם אבקת חלבון אבל אז היא כבר לא תהיה גלידה מועשרת בחלבון.

אני מניחה שאתם כבר יודעים שאני חולת מתוקים, לא ממש אוהבת חלבונים כמו עוף או בשר. תמיד מחפשת איך אני מעשירה את הקינוחים שאני אוהבת בחלבון, אז הכנתי גלידת חלבון שוקולד שחורה עם בצק עוגיות פריך וטעים.
השתמשתי באבקת חלבון שחורה, BLACK WHEY HD אבקת חלבון מועשרת בפחם פעיל. אתם יכולים להשתמש בכל אבקת חלבון שוקולד שיש לכם. אם יש לכם בטעם וניל אני ממליצה על המתכון הזה.
מצרכים-
לגלידה
6 תמר גלידה (בונבון)
2 יוגורט PRO 1.5%
רבע כוס חלב
כפית חמאת שקדים
5 סקופים אבקת חלבון שוקולד שחורה
בצק עוגיות
חצי כוס קמח שקדים
חצי כוס קמח כוסמין מלא
כף גדושה קקאו
3 כפות מייפל או אגבה
אופן ההכנה-
נתחיל בבצק עוגיות, בקערה שמים קמח כוסמין ושקדים, קקאו ומייפל ומערבבים תחילה עם כף ואז עם הידיים.
עד שייווצר בצק פירורי ואחיד בצבעו.
נרפד תבנית תנור בנייר אפייה ונפזר את גושי הבצק, שימו לב שלא יהיו גושים גדולים מידי כי האפייה קצרה.

נכניס לאפיה של 12-14 דקות.
נוציא מהתנור ונניח לקירור.

בבלנדר נשים את כל מרכיבים הגלידה- תמרים, אבקת חלבון, יוגורט, חלב וחמאת שקדים ונטחן עד מרקם אחיד.
שימו לב לא לטחון יותר מידי.
אפשר גם לשים את כל המרכיבים בקערה ולטחון בעזרת בלנדר מוט, מומלץ לערבב תחילה עם כף ורק אז עם הבלנדר.

נעביר לקופסא שתיכנס למקפיא ונערבב פנימה גם אם בצק העוגיות. נכניס להקפאה ונתאפק עד שהגלידה תקפא לחלוטין.
יש להמתין מספר דקות לאחר הקפאה מלאה, לפני האכילה. לחסרי הסבלנות, דקה הפשרה במיקרוגל.

בתאבון, יש לכם אחלה נשנוש ללילה.

לגרסה ללא אבקת חלבון, וותרו על החלב בגלידה והוסיפו 2 כפות שטוחות קקאו ו-3 כפות מייפל לגלידה.
