במקום להכין פתיתים, שלא ממש מועילים או תורמים בשום צורה שהיא (לדעתי), נכין בורגול טעים וקל.. שגם לו אין סגולות היסטריות אבל הוא לפחות פחות מעובד ויותר קרוב למקור.

בורגול, גרגרי חיטה מבושלים וגרוסים. בורגול יכול להיות תוספת לסלטים, לקציצות (במקום לחם), תחליף מעולה לאורז או פסטה. מאוד דומה לפתיתים במרקם ובמראה ובעיניי מאוד טעים.
בורגול זו לדעתי התוספת המהירה ביותר, אפשר להוסיף לה כל מה שיש לכם.
ברוקולי או כרובית, גזר או בטטה מגורדת או אפילו גרעיני דלעת, חמנייה או פשתן.
אם אתם רוצים להוסיף אחד מאחלה הוסיפו אותם עם הבצל. קודם טגנו קצת את הבצל ואז תוסיפו את התוספות שבא לכם.
מצרכים-
כוס וחצי בורגול עבה
שתי כוסות מים
בצל גדול קצוץ
כפית שטוחה כורכום
חצי כפית צ׳ילי גרוס
כפית שטוחה מלח הימלאיה
אופן ההכנה-
בסיר עם שתי כפות שמן קנולה מוגנים קלות בצל עד הזהבה.
מוסיפים את הבורגול והתבלינים ומערבבים היטב
מוסיפים גם את המים ומשאירים לבישול של 13 דקות על אש נמוכה עד שלא נשאר מים בסיר.
מגישים לצד מנת חלבון שווה וטעימה ונהנים!
לכל המתכונים לחץ כאן