עוגיות חמאת בוטנים ופולי קקאו, עדינות ונימוחות שכמעט לא יספיקו להכנס לצנצנת.
ממליצה לכם לשמור עליהן היטב! ההכנה פשוטה והאפייה קצרצרה.
בתחילת דרכי, בזמן לימודי תזונה טבעית מכרתי אוכל בריא.. גם אוכל מבושל וגם עוגות ועוגיות. עוגיות חמאת בוטנים ופולי קקאו היו הכוכבות שלי! הן ומעמול תמרים.
בשלב כל שהוא הפסקתי למכור ופתחתי קליניקה, החלטתי שאני מפרסמת את כל המתכונים שלי וזה לדעתי המנצח. העוגיות ממש קלות להכנה, מהירות מאוד ונשרפות בקלות אז שימו לב, יאלה מתחילים?
מצרכים-
16 עוגיות קטנות
5 כפות קמח כוסמין מלא
2 כפות חמאת בוטנים טבעית
2 כפות פולי קקאו
4 כפות מייפל טבעי או סירופ אגבה
חצי כפית סודה לשתייה או אבקת אפייה ללא אלומיניום
2 כפיות שמן קוקוס מומס
אופן ההכנה-
בקערה או במיקסר עם וו לישה שמים את כל המרכיבים יחד ומערבבים היטב.
אל תוותרו או תחליפו את הפולי קקאו, מעבר לזה שהם בריאים ומזינים זה גם ממש טעים!
מחממים תנור ל-170 מעלות.
לפעמים העיסה נשארת מעט פירורית, אפשר להוסיף עוד כפית חמאת בוטנים.
מהבצק ניקח כדורים קטנים ונכדרר אותם קודם לכדור הכדור מתפרק בהתחלה זה בסדר, להמשיך ללוש אותם וזה יתאחד- לא למהר להוסיף חמאת בוטנים.
את הכדור נמעך מעט ונעביר לתבנית עם נייר אפייה.
נכניס לאפיה של 8 דקות בדיוק! בתאבון!
לכל המתכונים לחץ כאן